ПБФ :
A+ R A-

Проект „Студентски практики”

Е-мейл Печат ПДФ

praktikiУважаеми колеги от Православния богословски факултет,
от 22. май 2013 г. стана възможно практическото стартирането на Проект „Студентски практики", финансиран по оперативна програма „Развитие на човешките ресурси". Изпълнител на проекта е Министерството на образованието и науката в сътрудничество с 51 висши училища.


Целта на Проекта е студентите да придобият практически умения в своята професионална област, посредством прилагане на наученото през курса на обучение в реална работна среда.
В Проекта могат да участват студенти от редовна и задочна форми на обучение, бакалавърски, магистърски и докторски програми.
Обем на практиките: 240 ч., които могат да се планират най-кратко за 6 раб. седмици (5дни седмично по 8 раб. ч.) , или до 6 мес. с различна дневна и почасова заетост.
Заплащането, след успешно завършване, е 480 лв.
Не са предвидени средства за пътуване или командировъчни.
За повече информация:
1. Страница на сайта на ВТУ: http://www.uni-vt.bg/1/?page=7928 (или през линка в заглавната страница на сайта).
2. Страница в сайта на МОН: http://praktiki.mon.bg/sp/ (необходима е регистрация).
За участие в Проекта студентите задължително трябва да регистрират свой профил в уеб-базирана система на сайта на МОН: http://praktiki.mon.bg/sp/
С цел подробно ориентиране и обсъждане на възможността за участие в Проекта „Студентски практики", ръководството на Факултета кани студентите, на 19. юни 2013 г., от 13. ч., в Православен библиотечно-информационен център „Проф. Т. Коев". Разяснения по Проекта ще бъдат дадени от декана на ПБФ доц. д-р Д. Попмаринов и д-р Пл. Русев.


Банер
Банер
Банер

В момента има 56 посетителя в сайта