ПБФ : Category Blog | ЗОВ ЗА ПОМОЩ
A+ R A-

ЗОВ ЗА ПОМОЩ

Е-мейл Печат ПДФ

     Боян Ангелов Йорданов от Горна Оряховица, роден на 01.06.1968 година, съпруг и баща на едно дете страда от фрактура на дясната тибия и фибула. Проведена е първа операция на 21.01.2011 г. в гр. Плевен-Клиника по ортопедия, поради некроза и гнойна секреция в областта на фрактурата. На 29.11.2011 г. е направена реоперация с остеопластика и метални плака, след което техните възможности бяха изчерпани и лечението прекратено.

     Боян и семейството му са вярващи християни. От дълги години той помага в храм „Св. Георги” в Г. Оряховица, но поради фрактурата в крака той в момента е почти неподвижен. За нещастие преди няколко седмици пада отново и счупва коли феморис докстри (бедрен таз).

     Проведeни са консултации за преглед с проф. Аспарухов от Клиниката по ортопедия в Плевен и според негово мнение е нужна спешна операция. Операцията на стойност 2000 лева ще бъде покрита от Здравната каса, но за съжаление самата протеза, която трябва да се монтира е на стойност 3120 лева, пари които безработните Боян и съпругата му няма как да платят. Ако операцията не се проведе в най-скоро време, друго решение няма да има – освен да му бъде отрязан кракът. Тези 3120 лева за тях и за един човек са много, но ако всеки един от нас помогне, Боян ще може да ходи отново и да се грижи за съпругата си Дарина и 17 годишния си син-Валентин.

     Отчетността на благотворителната кампания ще бъде публикувана във вид на извлечения по сметката с набраните средства и фактура за изплатената сума на компанията, която продава протезата.

Титуляр: Йордан Ангелов Йорданов
Банка: СИБАНК ЕАД
IBAN: BG83 BUIB 9888 1029 5102 00
Основание: Дарение за операция.

 

Кампанията се провежда с благословението и покровителството на о. Зоран (Мамучевски) предстоятел на храм „Св. Три Светители“ – гр. Горна Оряховица.

 

Предварително Ви благодарим за проявеното милосърдие и оказаната помощ.
За допълнителна информация на тел. 0878692813, свещ. Зоран Мамучевски.

 

 


Банер
Банер
Банер

Видео

 

 

В момента има 42 посетителя в сайта