ПБФ :
A+ R A-

Представяне на книга на д-р Магдалена Легкоступ в Киев

Е-мейл Печат ПДФ

kiev 1На 16 ноември 2012 г. в Киевския университет по право към Украинската академия на науките беше представена книгата на д-р Магдалена Легкоступ „Катехизическото учение на св. Кирил Йерусалимски".

Богослови от Великотърновския университет получиха дипломите си

Е-мейл Печат ПДФ

 

diplomi 2На 6 декември, когато Църквата почита паметта на великия Мирликийски чудотворец св. Николай, в храм "Св. Николай" във Велико Търново бяха връчени дипломите на завършилите тази година Богословие и Църковни изкуства във Великотърновския университет.

Изложба на спец. Църковни изкуства в София

Е-мейл Печат ПДФ

 

sofia 2На 3 декември 2012 г. в Изложбената зала „Проф. Васил Геров” на Националния дарителски фонд „13 века България” в София беше подредена изложба на студенти от специалност „Църковни изкуства” на Православния богословски факултет на ВТУ „Св. св. Кирил и Методий”. Събитието е посветено на 20-годишнината на специалността.

Стартира новата кампания за евростипендиите

Е-мейл Печат ПДФ

Уважаеми студенти,
За специални стипендии вече ще могат да кандидатстват и студенти от специалностите „Право”, „Спорт”, „Военно дело” и „Национална сигурност”
До 10 дни студентите ще могат да кандидатстват за евростипендии по проекта „Студентски стипендии и награди”, съфинансиран от Европейския социален фонд по Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси 2007-2013”.

РАЗПАДЪТ НА ОБЩНОСТТА КАТО ЕКЛИСИОЛОГИЧЕН ПРОБЛЕМ

Е-мейл Печат ПДФ

Считам, че без анализ на съвременната обществена ситуация и съпоставката й със ситуациите, в която възниква и се утвърждава Църквата, ние не бихме могли да отговорим коректно на въпросите както за обществените очаквания към Църквата, така и за църковните очаквания към обществото.

Страница 64 от 71

Банер
Банер
Банер

Видео

 

 

В момента има 36 посетителя в сайта