ПБФ :
A+ R A-

Дистанционно обучение по магистърска програма: "Богословие на личността и обществото"

Е-мейл Печат ПДФ

uni-logoСпециалност: "Богословие на личността и обществото"

 

За магистърската програма имат право да кандидатстват студенти, придобили ОКС Бакалавър по специалност Теология в ПБФ на ВТУ „Св. св. Кирил и Методий", в БФ на СУ „Св. Климент Охридски" и в други университети в страната и чужбина.

Завърши акцията на великотърновските студенти за приюта в Нови хан

Е-мейл Печат ПДФ

 

darenie 1В седмицата преди Рождество Христово в приюта на архимандрит Йоан в с. Нови хан беше доставена храната, събрана в кампанията „Дари храна, спаси от глада", която се проведе във Велико Търново. Транспортът бе осигурен от Студентския съвет към ВТУ „Св. св. Кирил и Методий".

Представяне на книга на д-р Магдалена Легкоступ в Киев

Е-мейл Печат ПДФ

kiev 1На 16 ноември 2012 г. в Киевския университет по право към Украинската академия на науките беше представена книгата на д-р Магдалена Легкоступ „Катехизическото учение на св. Кирил Йерусалимски".

Богослови от Великотърновския университет получиха дипломите си

Е-мейл Печат ПДФ

 

diplomi 2На 6 декември, когато Църквата почита паметта на великия Мирликийски чудотворец св. Николай, в храм "Св. Николай" във Велико Търново бяха връчени дипломите на завършилите тази година Богословие и Църковни изкуства във Великотърновския университет.

Изложба на спец. Църковни изкуства в София

Е-мейл Печат ПДФ

 

sofia 2На 3 декември 2012 г. в Изложбената зала „Проф. Васил Геров” на Националния дарителски фонд „13 века България” в София беше подредена изложба на студенти от специалност „Църковни изкуства” на Православния богословски факултет на ВТУ „Св. св. Кирил и Методий”. Събитието е посветено на 20-годишнината на специалността.

Страница 65 от 72

Банер
Банер
Банер

Видео

 

 

В момента има 82 посетителя в сайта