ПБФ :
A+ R A-

Изложба на студенти в гр. Трявна

Е-мейл Печат ПДФ

Великотърновски университет
„Св.св. Кирил и Методий”
Православен богословски факултет
Специализиран музей за резбарско и зографско изкуство в гр. Трявна

Изложба на специалност „Църковни изкуства” в НГПИД „Акад. Дечко Узунов”, град Казанлък

Е-мейл Печат ПДФ

На 11 май 2012 г. в Националната гимназия по пластични изкуства и дизайн „Академик Дечко Узунов” в гр. Казанлък се откри изложба на студентите от специалност „Църковни изкуства” на Православния богословски факултет при Великотърновския университет „Св. св. Кирил и Методий”.

Представяне на книга в Православен Център "Проф. Т. Коев"

Е-мейл Печат ПДФ

На 9 Май (Сряда) в Православния Център „Проф. Тотю Коев“ беше представена книгата на западния автор Дейниъл Кленденин – „Православното християнство. Поглед от Запад.“ Гост-лектор на събитието беше доц. д-р Димитър Попмаринов Киров, декан на ПБФ към ВТУ, по чиято инициатива тази книга беше преведена на български език от издателство „Омофор“.

Изложба на студенти в гр. Казанлък

Е-мейл Печат ПДФ

В деня, на който Православната Църква почита светите равноапостолни братя Кирил и Методий и който Великотърновският университет чества като свой празник, специалност „Църковни изкуства” на Православния богословски факултет представя студентска изложба в НГПИД „Академик Дечко Узунов”, гр. Казанлък.

Иконата-брод през времето

Е-мейл Печат ПДФ

В навечерието на деня, в който православната църква чества паметта на светите братя, ВТУ „Св. св. Кирил и Методий”, Православният богословски факултет и катедра „Църковни изкуства”, с любезното съдействие на Отдел „Изкуство” на Общинска библиотека „П. Р. Славейков”, гр. В. Търново, откриват изложба на студенти-иконографи на 10 май 2012 г., от 17,30 ч.

Страница 71 от 75

Банер
Банер
Банер

Видео

 

 

В момента има 44 посетителя в сайта