ПБФ :
A+ R A-

С Ъ О Б Щ Е Н И Е

Е-мейл Печат ПДФ

С Ъ О Б Щ Е Н И Е
На вниманието на студентите и преподавателите от Православния богословски факултет.

Магистърски програми 2011-2012

Е-мейл Печат ПДФ

На основание Правилника за следдипломно обучение във ВТУ за учебната 201/2012 г. и решение на Академичния съвет обявява прием на студенти в магистърските програми за дистанционно и задочно обучение, платена форма, в посочените по факултети специалности.

Среща с монсеньор д-р Алберт Раух

Е-мейл Печат ПДФ

На 31 Януари т.г. в Православния богословски факултет пристигна Негово високопреподобие монсеньор д-р Алберт Раух от Източноцърковния институт в Регенсбург (Германия). По време на визитата си в ПБФ, д-р Раух се срещна с деканското ръководство и преподавателите от факултета, които през годините са били стипендианти на института и посети библиотеката на ПБФ и ателиетата на специалност „Църковни изкуства”.

30 Януари - денят на светите Трима светители

Е-мейл Печат ПДФ

На 30 Януари т.г., се навършиха две години от официалното откриване на Православния център към Православния богословски факултет при ВТУ, носещ името на първия декан на факултета - проф. д-р Тотю Коев. Началото беше поставено през 2003 г., когато по силата на съвместен договор между ВТУ "Св. св. Кирил и Методий" и Фондация "Покров Богородичен" беше създаден библиотечно-информационен център. През следващите години дейността се разшири и на 30 януари 2010 г., в деня на светите Трима светители и празник на висшите богословски школи, беше официално открит Православният център "Проф. Тотю Коев".

Докторска програма 2

Е-мейл Печат ПДФ

В процес на изграждане!

Страница 78 от 79

Банер
Банер
Банер

Видео

 

 

В момента има 63 посетителя в сайта