ПБФ :
A+ R A-

Среща с монсеньор д-р Алберт Раух

Е-мейл Печат ПДФ

На 31 Януари т.г. в Православния богословски факултет пристигна Негово високопреподобие монсеньор д-р Алберт Раух от Източноцърковния институт в Регенсбург (Германия). По време на визитата си в ПБФ, д-р Раух се срещна с деканското ръководство и преподавателите от факултета, които през годините са били стипендианти на института и посети библиотеката на ПБФ и ателиетата на специалност „Църковни изкуства”.

30 Януари - денят на светите Трима светители

Е-мейл Печат ПДФ

На 30 Януари т.г., се навършиха две години от официалното откриване на Православния център към Православния богословски факултет при ВТУ, носещ името на първия декан на факултета - проф. д-р Тотю Коев. Началото беше поставено през 2003 г., когато по силата на съвместен договор между ВТУ "Св. св. Кирил и Методий" и Фондация "Покров Богородичен" беше създаден библиотечно-информационен център. През следващите години дейността се разшири и на 30 януари 2010 г., в деня на светите Трима светители и празник на висшите богословски школи, беше официално открит Православният център "Проф. Тотю Коев".

Докторска програма 2

Е-мейл Печат ПДФ

В процес на изграждане!

Конкурс за автори

Е-мейл Печат ПДФ

Информационното бюро на Европейския парламент в България ще издаде вестник по случай Деня на Европа, 9 май, който ще бъде изцяло изготвен от студенти. За тази цел от вчера започна процедура за подбор на бъдещите автори.

Ден на отворените врати

Е-мейл Печат ПДФ

В 11.00 часа на 10 март 2012 г. в Аулата на Великотърновския университет ще се проведе Ден на отворените врати.

Страница 78 от 79

Банер
Банер
Банер

Видео

 

 

В момента има 53 посетителя в сайта