ПБФ :
A+ R A-

Откриване на учебната година

Е-мейл Печат ПДФ

otkrivane 1На 1 октомври 2015 година, беше открита тържествено учебната година във Великотърновски университет „Св. Св. Кирил и Методий".

Точно в 11 часа пред Паметника на Светите братя Кирил и Методий започна официалната част. Ректора, ръководството и специалните гости приветстваха студентите с добре дошли. Приветствие имаше и от страна на новия председател на Студентски съвет Петър Петров, както и Празничен благослов на свещеноиконом отец Славчо. След края на официалната церемония по откриването на новата академична година започнаха срещите по факултети.
От 14:00 часа започна срещата на студентите от Православния богословски факултет в 13 зала на блок 11. Там новият декан на факултета доц. д-р Евгений Николов приветства новопостъпилите студенти, запозна ги с преподавателите и администрацията и им връчи студентските книжки. За първокурсниците имаше и допълнителна изненада от страна на Православния център Проф. Тотю Коев", който предостави за тях папки съдържащи бележник и химикал, които студентите да използват по време на първите си часове във факултета.
Бъдете успешни и на добър час, колеги!

otkrivane 2

otkrivane 3

otkrivane 4

otkrivane 5

otkrivane 6

otkrivane 7

otkrivane 8

Снимки: ас. д-р Мариета Конова


Банер
Банер
Банер

В момента има 83 посетителя в сайта