ПБФ : ЦЕНТРОВЕ | ЦЕНТЪР ПО СИСТЕМАТИЧЕСКО БОГОСЛОВИЕ | IV лятно докторантско училище ще се проведе от 11 до 13 юни 2019 г.
A+ R A-

IV лятно докторантско училище ще се проведе от 11 до 13 юни 2019 г.

Е-мейл Печат ПДФ

troyan monasteryЦентърът по систематическо богословие към Православния богословски факултет и фондация „Дякония и мисия", с подкрепата на Негово Преосвещенство Величкия епископ Сионий, организират за четвърта поредна година лятно докторантско училище. което ще се проведе от 11 до 13 юни 2019 г. в Троянския ставропигиален манастир „Успение Богородично".


Обучителните модули включват: специфика на изследователските методи в различните научни области, наукометрични показатели на изследователската работа, конферентна култура и организиране на научни събития.
В четвъртото издание на Лятното докторантско училище лектори ще бъдат доц. д-р Надежда Христова – научен секретар на ВТУ „Св. св. Кирил и Методий" и преподавател в Историческия факултет на университета, доц. д-р Свилен Тутеков и гл. ас. д-р Стефка Кънчева – преподаватели в Православния богословски факултет при ВТУ.
В IV лятно докторантско училище са поканени за участие докторантите в Православния богословски факултет на ВТУ „Св. св. Кирил и Методий" и в Богословския факултет на СУ „Св. Климент Охридски".
ЗАЯВКИ за участие се подават до 10 май 2019 г. на електронна поща orthodoxy_center@abv.bg.
Потвърждение за приемане на заявките: 15 май 2019 г.
Такса за участие: 30 лв.


Банер
Банер
Банер

В момента има 80 посетителя в сайта