ПБФ : ЦЕНТРОВЕ | ЦЕНТЪР ПО СИСТЕМАТИЧЕСКО БОГОСЛОВИЕ | Покана за участие в V лятно докторантско училище по систематическо богословие
A+ R A-

Покана за участие в V лятно докторантско училище по систематическо богословие

Е-мейл Печат ПДФ

troyan monasteryПокана за участие в V лятно докторантско училище по систематическо богословие
(2-4 юни 2020 г., Троянски манастир „Успение Богородично")


Центърът по систематическо богословие към Православния богословски факултет и фондация „Дякония и мисия", с подкрепата на Негово Преосвещенство Величкия епископ Сионий, организират за пета поредна година лятно докторантско училище по систематическо богословие, което ще се проведе от 02 до 04 юни 2020 г. в Троянския ставропигиален манастир „Успение Богородично".


Обучителните модули включват методология на научното изследване, академично писане, език и стил на научното изследване, академична етика, технология на писането и презентация и презентационни умения. Програмата на докторантското училище ще завърши с практически задачи.
В петото издание на Лятното докторантско училище лектори ще бъдат доц. д-р Свилен Тутеков и гл. ас. д-р Стефка Кънчева – преподаватели в Православния богословски факултет при ВТУ.
Заявки за участие се подават до 15 май 2020 г. на електронна поща orthodoxy_center@abv.bg. Заявката може да бъде изтеглена от ТУК.
Предимство имат докторантите на Православния богословски факултет при ВТУ „Св. св. Кирил и Методий" и докторанти, които не са участвали досега в докторантското училище.
Потвърждение за приемане на заявките: 22 май 2020 г.
Такса за участие: 40 лв.
Ако въведеното извънредно положение (във връзка с вируса COVID – 19) и предприетите от правителството мерки за забрана на масови мероприятия бъдат удължени, докторантското училище ще бъде изместено във време, което позволява неговото провеждане. Всеки, който е получил потвърждение за участие, ще бъде уведомен за новите дати на провеждане на лятното докторантско училище по систематическо богословие.


Банер
Банер
Банер

В момента има 165 посетителя в сайта