ПБФ : ЦЕНТРОВЕ | ПРАВОСЛАВЕН ЦЕНТЪР "ПРОФ. Т. КОЕВ"
A+ R A-

ПРАВОСЛАВЕН ЦЕНТЪР "ПРОФ. Т. КОЕВ"

Научни четения "Християнството: предание, история и богослужение"

Е-мейл Печат ПДФ

logoНа 12 май 2016 г. от 09.30 ч. в Православния център „Тотю Коев" при ВТУ „Св. св. Кирил и Методий" ще се проведат научни четения "Християнството: предание, история и богослужение".
Събитието се организира от катедра „Историческо и практическо богословие" на ПБФ, с любезната подкрепа на Международна асоциация по Патрология (Association Internationale d'Études Patristiques – A.I.E.P.) и ПЦ „Професор Тотю Коев" при ВТУ„Св. св. Кирил и Методий".

Християнски младежки лагер "Духовната криза в Европа"

Е-мейл Печат ПДФ

lager 3За трета година Православният център „Проф. Тотю Коев" към ВТУ „Св. Св. Кирил и Методий" със съдействието и подкрепата на Троянската св. обител организира Християнски младежки лагер. В него се включиха над 15 участници от различни български градове и се проведе от 18 до 21 април в Троянски манастир „Успение Богородично". Темата на лагера беше посветена на „Духовната криза в Европа".

Заключителна конференция "Социалното служение в съвременното общество"

Е-мейл Печат ПДФ

konferenciq 1Православният център „Проф. Тотю Коев" към ВТУ „Св. Св. Кирил и Методий", със съдействието и подкрепата на Троянската Света Обител, организира конференция на тема: „Социалното служение в съвременното общество". Тя се проведе от 2 до 4 октомври в Троянски манастир „Успение Богородично" и в нея взеха участие, както студенти бакалаври, така и магистри, докторанти и преподаватели. Конференцията беше последната част от проект за съвместна работа между специалностите Теология и Социална педагогика във Великотърновски университет „Св. св. Кирил и Методий". Идеята на проекта бе да покаже какво са усвоили студентите като знания в сферата на социалното служение и как това може да бъде приложено в бъдеще като съвместна работа между двете специалности.

Страница 5 от 16

Банер
Банер
Банер

В момента има 39 посетителя в сайта