ПБФ : ЦЕНТРОВЕ | ПРАВОСЛАВЕН ЦЕНТЪР "ПРОФ. Т. КОЕВ"
A+ R A-

ПРАВОСЛАВЕН ЦЕНТЪР "ПРОФ. Т. КОЕВ"

Християнски младежки лагер "Духовната криза в Европа"

Е-мейл Печат ПДФ

lager 3За трета година Православният център „Проф. Тотю Коев" към ВТУ „Св. Св. Кирил и Методий" със съдействието и подкрепата на Троянската св. обител организира Християнски младежки лагер. В него се включиха над 15 участници от различни български градове и се проведе от 18 до 21 април в Троянски манастир „Успение Богородично". Темата на лагера беше посветена на „Духовната криза в Европа".

Заключителна конференция "Социалното служение в съвременното общество"

Е-мейл Печат ПДФ

konferenciq 1Православният център „Проф. Тотю Коев" към ВТУ „Св. Св. Кирил и Методий", със съдействието и подкрепата на Троянската Света Обител, организира конференция на тема: „Социалното служение в съвременното общество". Тя се проведе от 2 до 4 октомври в Троянски манастир „Успение Богородично" и в нея взеха участие, както студенти бакалаври, така и магистри, докторанти и преподаватели. Конференцията беше последната част от проект за съвместна работа между специалностите Теология и Социална педагогика във Великотърновски университет „Св. св. Кирил и Методий". Идеята на проекта бе да покаже какво са усвоили студентите като знания в сферата на социалното служение и как това може да бъде приложено в бъдеще като съвместна работа между двете специалности.

Урок в дома за деца "Пеню и Мария Велкови"

Е-мейл Печат ПДФ

dom 0На 9 април, Велики четвъртък, в дома за деца "Пеню и Мария Велкови" беше изнесен урок на тема: „Възкресение Христово – Празник на празниците"

Страница 5 от 16

Банер
Банер
Банер

В момента има 107 посетителя в сайта