ПБФ :
A+ R A-

ЦЕНТЪР ПО СИСТЕМАТИЧЕСКО БОГОСЛОВИЕ

IV лятно докторантско училище ще се проведе от 11 до 13 юни 2019 г.

Е-мейл Печат ПДФ

troyan monasteryЦентърът по систематическо богословие към Православния богословски факултет и фондация „Дякония и мисия", с подкрепата на Негово Преосвещенство Величкия епископ Сионий, организират за четвърта поредна година лятно докторантско училище. което ще се проведе от 11 до 13 юни 2019 г. в Троянския ставропигиален манастир „Успение Богородично".

Докторантски четения в Православния богословски факултет

Е-мейл Печат ПДФ

phd readingsНа 3 октомври 2018 г. в Православния център „Проф. Тотю Коев" се проведоха докторантски четения, съпътстващо събитие на IX-ия международен семинар по систематическо богословие и християнска философия.

Програма на IX международен семинар по систематическо богословие и християнска философия на тема „Християнската антропология“

Е-мейл Печат ПДФ

plakat

От 3 до 5 октомври 2018 г. ще се проведе IX международен семинар по систематическо богословие и християнска философия на тема „Християнската антропология". Семинарът се организира от Центъра по систематическо богословие при Православния богословски факултет, със съдействието на фондация „Дякония и мисия". Тази година за първи път семинарът е предшестван от докторантски четения. Научният форум ще завърши с официалната церемония по удостояването на епископ Атанасий Йевтич със званието почетен професор на Православния богословски факултет.

Докторантски четения, посветени на 90-та годишнина от рождението на проф. кбн Тотю Коев

Е-мейл Печат ПДФ

centar tkЦентърът по систематическо богословие при Православния богословски факултет със съдействието на фондация „Дякония и мисия" организират докторантски четения на 3 октомври 2018 г. Научният форум е съпътстващо събитие на IX-ия международен семинар по систематическо богословие и християнска философия, който ще се проведе от 3 до 5 октомври 2018 г. във Велико Търново. Тази година семинарът и докторантски четения са посветени и на 90-годишнината от рождението на проф. кбн Тотю Коев.
Място на провеждане: Православен център „Проф. Тотю Коев", 11 блок на ВТУ „Св. св. Кирил и Методий".

С международен научен семинар и докторантски четения ще бъде отбелязана 90-та годишнина от рождението на проф. Тотю Коев

Е-мейл Печат ПДФ

centar tkОт 3 до 5 октомври 2018 г. ще се проведе IX международен научен семинар по систематическо богословие и християнска философия, организиран от Центъра по систематическо богословие на Православния богословски факултет със съдействието на фондация „Дякония и мисия". Поредното девето издание на форума ще бъде на тема: "Християнската антропология" и в него ще вземат участие учени от България, Сърбия, Гърция и Македония. Съпътстващо събитие на международния научен семинар по систематическо богословие и християнска философия тази година ще бъдат докторантски четения, които ще се проведат на 3 октомври 2018 г. в Православния богословски факултет.

Страница 2 от 5

Банер
Банер
Банер

В момента има 221 посетителя в сайта