ПБФ :
A+ R A-

Конкурс за прием и обучение на докторанти през уч. 2012/2013 г

Е-мейл Печат ПДФ

Великотърновският университет “Св. св. Кирил и Методий” обявява конкурси за прием и обучение на докторанти през уч. 2012/2013 г. по следните научни специалности:

Изложба на студенти в гр. Трявна

Е-мейл Печат ПДФ

Великотърновски университет
„Св.св. Кирил и Методий”
Православен богословски факултет
Специализиран музей за резбарско и зографско изкуство в гр. Трявна

Изложба на специалност „Църковни изкуства” в НГПИД „Акад. Дечко Узунов”, град Казанлък

Е-мейл Печат ПДФ

На 11 май 2012 г. в Националната гимназия по пластични изкуства и дизайн „Академик Дечко Узунов” в гр. Казанлък се откри изложба на студентите от специалност „Църковни изкуства” на Православния богословски факултет при Великотърновския университет „Св. св. Кирил и Методий”.

Представяне на книга в Православен Център "Проф. Т. Коев"

Е-мейл Печат ПДФ

На 9 Май (Сряда) в Православния Център „Проф. Тотю Коев“ беше представена книгата на западния автор Дейниъл Кленденин – „Православното християнство. Поглед от Запад.“ Гост-лектор на събитието беше доц. д-р Димитър Попмаринов Киров, декан на ПБФ към ВТУ, по чиято инициатива тази книга беше преведена на български език от издателство „Омофор“.

Изложба на студенти в гр. Казанлък

Е-мейл Печат ПДФ

В деня, на който Православната Църква почита светите равноапостолни братя Кирил и Методий и който Великотърновският университет чества като свой празник, специалност „Църковни изкуства” на Православния богословски факултет представя студентска изложба в НГПИД „Академик Дечко Узунов”, гр. Казанлък.

Страница 67 от 71

Банер
Банер
Банер

Видео

 

 

В момента има 63 посетителя в сайта